Nyernél fél milliót?! Hagyd, hogy felfedezzen a világ! Online kampányjáték! Vidd el a nyereményt, és legyen egy jó ajánlóleveled a pályakezdéshez! Találkozzunk december 14.-én az ELTE Bolyai termében 16-18 óra között! A szervezők és a zsűri ott lesz! És Te?! www.legyelte.hu

HTML

NetMiniszterelnök

Legyél Te Magyarország első NetMiniszterelnöke! Tedd ismertté Magadat és közösséged! A pénznyereményen kívül, ez egy remek játék, hogy ismert és elismert legyél Te és a csapatod! Tanuld meg most az online kampány rejtelmeit!

Friss topikok

Linkblog

A játék első fordulója lezárult - a neves szakemberekből álló zsűri kiválasztotta a 10 jelöltet

2010.01.15. 09:52 NetMiniszterelnök

A zsűri összeülésével véget ért a Média Hungária és a hetivalasz.hu  kampányversenyének első fordulója. A Legyél Te Magyarország NetMiniszterelnöke című pályázat írásos pályamunkájában a jelentkezők bemutatták programjukat, valamint napjaink Magyarországáról és a magyar internetes társadalomról összegezték észrevételeiket, és javaslatokat tettek a változtatásra. Örömmel lehetett tapasztalni, hogy az országértékelésben a 18-24 éves fiatalok elsősorban jövőbe mutató javaslatokkal, a közös felelősségre és a közös cselekvési kényszerre hívták fel a figyelmet.

Tény, hogy hazánkban már jelentős az internetezők száma, éppen ezért szinte minden pályázó munkájában felmerül annak jogos igénye, hogy a magán- és az állami szféra is a jelenleginél sokkal hatékonyabban használja ki az internet adta lehetőségeket mind a gazdasági fellendülés, mind a hatékonyabb közigazgatás, a hitelesség és a bizalomerősítés érdekében. Úgy gondolják, a net alkalmas eszköz lehetne a társadalmi, oktatási, sőt, az egészségügy területén észlelhető egyenlőtlenségek csökkentésére. Ugyanakkor felhívták a figyelmet, hogy a számítógép és az internet hiánya még jobban gyorsítja a már amúgy is hendikeppel indulók lemaradását, s ennek megelőzését prioritásnak tartják. Szintén majd minden írásban felmerült az internet közszolgálatba sorolásának szükségszerűsége. Más pályázók a környezettudatos gondolkodás és a környezetvédelmi harcok eszközévé tennék a világhálót. Volt ugyanakkor, aki a netet - az 50%-os női felhasználói körre tekintettel - a női sajátosságoknak, elvárásoknak jobban megfelelő vonásokkal bővítené, vagy aki a névtelen beszólás helyett a hozzászóláshoz a személyiség vállalását is kötelezővé tenné, de arra is javaslat született, hogy a négyévenkénti választás mellett a net a folyamatos állampolgári véleménynyilvánítási és népszavazási fórumként is funkcionáljon. Persze polgárpukkasztó, már szinte orwelli ötlettel is találkozott a zsűri, amelynek alapján a költségvetés bevételi oldalát oly módon töltené fel a versenyző, hogy minden háztartást bekamerázva egy folyamatos valóságshow-t értékesítene az ország búsás reklámbevétel mellett a nemzetközi médiapiacon.
 
A zsűri tagjai:             Baló György             újságíró
·      Berényi Konrád        www.onlinemarketing.hu
·      Dévényi István         újságíró
·      Dobó Mátyás             http://doransky.hu/
·      Dunder Krisztián      www.dunder.hu
·      Gerényi Gábor          Index alapító
·      Heltai Péter              újságíró
·      Lakner Zoltán           politológus - ELTE Társadalomtudományi Kar
·      Mráz Ágoston            politológus
·      Novák Péter              Kirowski vezetője és IAB magyarországi elnöke
 
 
A döntőbe jutott versenyzők:
 ·      FARAGÓ MÁRIA                 Budapest
·      HORVÁTH DÁVID                Budapest
·      MAROSI GERGELY               Budapest

·      SARKADI-NAGY MÁRTON   Budapest
·      SZABÓ NORBERT ÁDÁM      Budapest
·      SZÁM DOROTTYA                Tapolca
·      ALAKSZA BALÁZS               Ózd
·      VARGA GERGŐ CSABA        Budapest

 
 
A döntősökre most nagy munka vár, hiszen kezdődik a kampány, amelynek célja, hogy személyük, elgondolásaik mellé minél több szavazót sorakoztassanak fel az április 1-jei Netminiszterelnök-választásra. A nap végére összegyűlt voksok száma pedig rögtön visszajelzi majd kampányuk eredményességét e különleges és innovatív játék végeredményeként.
 
További információ:
info@legyelte.hu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
További információ:
info@legyelte.hu

 

3 komment · 1 trackback

Nyernél fél milliót?! Lépj ki a blogod mögül, tedd ismerté Magad vagy közösséged! Indulj a NetMiniszterelnöki választáson!

A bejegyzés trackback címe:

https://netelnok.blog.hu/api/trackback/id/tr651673923

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: NetMiniszterelnök-jelöltek IDE 2010.02.04. 08:00:53

Nicsak mi készülget itt a NETen: - ( www.legyelte.hu és netelnok.blog.hu ) Nyernél fél milliót?! Lépj ki a blogod mögül, tedd ismerté Magad vagy közösséged! Indulj a NetMiniszterelnöki választáson! avagy: Hagyd, hogy felfedezzen a világ! Online kampá...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ódor Richárd · https://www.facebook.com/odorric 2010.01.15. 15:09:55

Gratulálok a továbbjutóknak! Kíváncsi vagyok, mivel rukkoltak elő.

Ami engem illet, szépen nekiülök kitalálni, mit is ronthattam el, mit írhattam volna meg jobban. :)

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.02.08. 12:17:09

kár h a posztkommunisták csinálják ezt

Ódor Richárd · https://www.facebook.com/odorric 2010.02.08. 19:21:24

@tesz-vesz: Nem is tudtam, hogy a Heti Válasz is posztkomcsi. :) (Amúgy szigorúan aktuálpolitikamentes.)
süti beállítások módosítása